Tag3

Nyt tag?

Din lokale Monier tagpartner – det er os! Som certificeret Monier Tagpartner er vi en del af et landsdækkende netværk af uafhængige håndværkere som er specialuddannede til at oplægge tag fra Monier, Vi er professionelle og erfarne og vi ved hvilke spørgsmål der helt naturligt dukker op når man skal vælge nyt tag. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør.

De spørgsmål som dukker op kan være konstruktionsspørgsmål, hvad man min tagkonstruktion holde til, hvilke tagsten passer til min taghældning, til ideer og råd til valg af materialer og farver. Sidst, men ikke mindst: vi sørger for at du får dit nye tag, til den bedste pris.

Sådan forløber det.

Hvis du er klar til at få et uforpligtende tilbud på hvad vi kan gøre for dit tag, så ring til Preben Skov på 20163070 – så kigger jeg forbi og sammen kan vi aftale hvad der skal gøres ved dit tag, hvornår og hvordan. Derefter får du et skriftligt tilbud. Vi overholder desuden altid vores tidsplaner så du kommer aldrig til at stå “uden tag over hovedet” 🙂